Vårvisning 1 mars

Nu är det återigen dags för oss att visa lite av vad vi sysslar med. Våra samarbetspartners är här och visar upp lite produkter. Kubota och Östorpsbevattning visar några av sina maskiner. Vi serverar mat, dryck och kaffe under dagen. Välkomna in till oss 1 mars 10:00 – 16:00!  🙂 

SM-plöjning på Lyngby Gård

Välkomna att hälsa på oss i monter 20 på Lyngby Gård och SM- i plöjning! 29-30/9 (9:00-16:00) befinner vi oss där och myser bland både hästar och traktorer och ett väldigt glatt gäng. Kom in och se vad vi kan erbjuda just Dig!      

Högtryck…

Vi har haft en otroligt solig och varm sommar i år. Och även i verkstaden har vi haft högtryck. Kubotaförsäljaren – Jörgen Pettersson har verkligen inte latat sig Här har vi Kubota som väntar på att bli hämtade av sina nya ägare.

Kosläpp 5 maj

Det är åter dags att släppa ut våra kor på grönbete kom upplev deras glädjeskutt i hagarna samtidigt som ni kan passa på att leka, äta, dricka & köpa med sig en massa godsaker hem till köket. Dessutom finns det möjlighet att besöka våra utegrisar, provsitta traktorer, ponnyridning, besöka Charlis Brygghus för ölprovning samt andra … Continued

Öppet hus

Boka in 1 mars och se vad vi på Trolle Ljungby Servicecenter kan erbjuda Dig! Träffa våra samarbetspartners. Vi serverar mat, kaffe och dryck under dagen.